Gebruiksaanwijzing

BEEPLY-NEW-8-mei-500px

Hoe gebruik ik de Beeply?

De Beeply dient om de nek gedragen te worden door middel van een keycord.
De Beeply geeft een auditief en visueel signaal af om u en mensen in uw omgeving alert te maken voor het behouden van 1,5 meter afstand.
Daarom is het belangrijk dat u zorgt dat de Beeply niet bedekt wordt door kleding. Op deze manier zorgt u dat de Beeply door iederen in uw nabij omgeving te zien en te horen is. Om de werking van de Beeply te optimaliseren dient eenieder die in de ruimte aanwezig is een Beeply bij zich te dragen.

Hoe zet ik de Beeply aan en uit?
Op de Beeply zit één indrukbare knop, dit is de aan/uitknop.

Aanzetten: houdt de aan/uitknop 10 seconden ingedrukt. Het aanzetten van de Beeply gaat samen met een kort piepgeluid en twee keer een kort groen licht.

Uitzetten: houdt de aan/uitknop 10 seconden ingedrukt. Het uitzetten van de Beeply gaat samen met een lang piepgeluid en een kort rood licht.

RADIO-signal-3x

Alarmsignaal

Indien een Beeply zich binnen de minimale aanbevolen afstand van 1,5 meter van een andere Beeply bevindt dan zullen deze Beeplys een signaal afgeven. Het signaal zal stoppen wanneer de Beeplys zich weer buiten de aanbevolen 1,5 meter afstand bevinden.

Het soort signaal is afhankelijk van de door u gekozen Beeply. U heeft daarbij de keuze uit:
Beeply Audio licht en geluid
Beeply Buzz trillen en geluid
Beeply Visual alleen licht

De hoeveelheid staal binnen een ruimte kan de werking van de Beeply beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een winkel met stalen productschappen of een opslagloods met stalen rekken. Om te zorgen dat de Beeply in elke omgeving optimaal functioneert zijn er twee verschillenden instellingen toegepast op het apparaat.

Standaard Modus geschikt voor open ruimtes zoals kantoortuinen
Gevoelige modus geschikt voor ruimtes zoals winkels of productieruimtes

Wijzigen Modus
U kunt zelf bepalen welke van deze twee geschikt is voor de ruimte waarin u zich bevindt. Wanneer u de aan/uit knop 1 keer kort indrukt zal de modus wijzigen. Dit gaat samen met een kort piep geluid en een blauw licht.

Hoe laat ik de Beeply op?

Wanneer u de Beeply heeft ingeschakeld hoeft u deze, in principe, niet meer uit te zetten. De Beeply beschikt over een 900mAh batterij en gaat ongeveer 5 dagen mee afhankelijk van de frequentie van het afgaan van de alarmsignalen. Wanneer de batterij bijna leeg is wordt er een continu knipperend oranje lichtsignaal afgegeven. Dit is voor u een signaal om de batterij van de Beeply weer op te laden.

De Beeply is op te laden met een micro-USB-kabel. Deze kunt u in een USB-poort stoppen van bijvoorbeeld uw computer of middels een adapter in het stopcontact. Het lampje in de Beeply knippert groen wanneer deze wordt opgeladen. Wanneer de batterij volledig is opgeladen blijft het lampje constant groen branden wanneer deze aangesloten is op het lichtnet. Een lege batterij is met ongeveer 1,5 uur weer volledig opgeladen.

Schoonmaken

Maak na gebruik de Beeply schoon met een licht vochtige doek af. Gebruik hiervoor een mild schoonmaak- of desinfectiemiddel. Het wordt ook aangeraden dat elke Beeply gebruiker zijn eigen keycord gebruikt en deze niet te delen met anderen.

_NJ_7651-v1-crop_-750px

Waarschuwing

LET OP: De signalen kunnen worden beïnvloed door de lichaamshouding van de Beeply-gebruiker en andere signalen in de omgeving.
LET OP: Beeply draagt bij aan het houden van de anderhalve meter en biedt dus geen bescherming tegen een besmetting.